STN EN 60934/A2: 2013 (35 4175), Ističe na zariadenia (CBE). Zmena A2. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto zmena A1 STN EN 60934: 2003 je slovenskou verziou európskej normy EN 60934: 2001/A2: 2013