STN EN 50539-11: 2013 (34 1395), Nízkonapäťové prepäťové ochranné prístroje. Prepäťové ochranné prístroje na osobitné aplikácie vrátane jednosmerného prúdu Časť 11 Požiadavky a skúšky na SPD vo fotovoltických aplikáciách - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50539-11: 2013