STN EN 61326-2-5: 2013 (35 6508), Elektrické zariadenia na meranie, riadenie a laboratórne použitie. Požiadavky na elektromagnetickú kompatibilitu Časť 2-5 Osobitné požiadavky. Skúšobné konfigurácie, prevádzkové podmienky a kritériá funkčnej spôsobilosti prevádzkových zariadení s rozhraniami zbernice podľa IEC 61784-1 - Kotoč, Július; Poliaková, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 61326-2-5: 2013