STN ISO 15836: 2013 (01 0158), Informácie a dokumentácia. Dublin Core - súbor metadánových prvkov. - Sliacky, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 15836: 2009 vrátane ISO 15836: 2009/Cor. 1 Aug. 2009