STN ISO 15836: 2013 (01 0158), Informácie a dokumentácia. Dublin Core - súbor metadánových prvkov. - Sliacky, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 69 Terminológia, informácie a dokumentácia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 15836: 2009 vrátane ISO 15836: 2009/Cor. 1 Aug. 2009
Spracovateľ: Michal Sliacky. Technická komisia: TK 69 Terminológia, informácie a dokumentácia
Norma je zrušená od 1. 5. 2022
Keywords: normy