STN EN 13906-2: 2013 (02 6031), Skrutkovité valcové pružiny vyrábané z drôtu a tyčí kruhového prierezu. Výpočet a konštrukcia Časť 2 Ťažné pružiny - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13906-2: 2013