STN EN 13906-2: 2013 (02 6031), Skrutkovité valcové pružiny vyrábané z drôtu a tyčí kruhového prierezu. Výpočet a konštrukcia Časť 2 Ťažné pružiny - Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13906-2: 2013
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 13906-2 z októbra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Gatial.
Keywords: normy