STN EN ISO 9455-10: 2013 (05 5707), Tavivá na mäkké spájkovanie. Skúšobné metódy Časť 10 Skúška účinnosti taviva. Metóda roztekavosti spájky (ISO 9455-10: 2012) - Mráz, Ľuboš (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 9455-10: 2012