STN EN ISO 4126-1: 2013 (13 6668), Bezpečnostné zariadenia na ochranu proti nadmernému tlaku Časť 1 Poistné ventily (ISO 4126-1: 2013) - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4126-1: 2013