STN EN ISO 4126-5: 2013 (13 6668), Bezpečnostné zariadenia na ochranu proti nadmernému tlaku Časť 5 Ovládacie bezpečnostné systémy na uvoľňovanie tlaku (ISO 4126-5: 2013) - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4126-5: 2013