STN EN ISO 4126-7: 2013 (13 6668), Bezpečnostné zariadenia na ochranu proti nadmernému tlaku Časť 7 Spoločné údaje (ISO 4126-7: 2013) - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4126-7: 2013
Táto norma nahrádza STN EN ISO 4126-7 z februára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Keywords: normy