STN EN ISO 28881: 2013 (20 0721), Obrábacie a tvárniace stroje. Bezpečnosť. Elektroerozívne stroje (ISO 28881: 2013). - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 28881: 2013 vrátane opravy EN ISO 28881: 2013/AC: 2013