STN EN 12258-1: 2013 (42 0052), Hliník a zliatiny hliníka. Termíny a definície Časť 1 Všeobecné termíny - Košáriová, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12258-1: 2012