STN EN 901: 2013 (75 8401), Chemikálie používané pri úprave vody na pitnú vodu. Chlórnan sodný. - Borovská, Daša (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2013)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 901: 2013