STN EN 13906-1: 2014 (02 6031), Skrutkovité valcové pružiny vyrábané z drôtu a tyčí kruhového prierezu. Výpočet a konštrukcia Časť 1 Tlačné pružiny - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13906-1: 2013