STN EN 13906-1: 2014 (02 6031), Skrutkovité valcové pružiny vyrábané z drôtu a tyčí kruhového prierezu. Výpočet a konštrukcia Časť 1 Tlačné pružiny - Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 73 Spojovacie súčiastky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13906-1: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 13906-1 z októbra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 73 Spojovacie súčiastky
Keywords: normy