STN EN ISO 2922/A1: 2014 (01 1675), Akustika. Meranie hluku šíreného vzduchom vyžarovaného plavidlami na vnútrozemských vodných cestách a v prístavoch (ISO 2922: 2000/Amd 1: 2013). Zmena A1. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto zmena A1 STN EN ISO 2922: 2013 je slovenskou verziou európskej zmeny EN ISO 2922: 2000/A1: 2013