STN EN ISO 2922/A1: 2014 (01 1675), Akustika. Meranie hluku šíreného vzduchom vyžarovaného plavidlami na vnútrozemských vodných cestách a v prístavoch (ISO 2922: 2000/Amd 1: 2013). Zmena A1. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto zmena A1 STN EN ISO 2922: 2013 je slovenskou verziou európskej zmeny EN ISO 2922: 2000/A1: 2013
Spracovateľ: Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Keywords: normy