STN EN ISO 7218/A1: 2014 (56 0104), Mikrobiológia potravín a krmív. Všeobecné požiadavky a pokyny na mikrobiologické skúšanie. Zmena A1 (ISO 7218: 2007/Amd 1: 2013). - Kaclíková, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto zmena A1 STN EN ISO 7218: 2008 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 7218: 2007/A1: 2013