STN EN ISO 7218/A1: 2014 (56 0104), Mikrobiológia potravín a krmív. Všeobecné požiadavky a pokyny na mikrobiologické skúšanie. Zmena A1 (ISO 7218: 2007/Amd 1: 2013). - Kaclíková, Eva; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto zmena A1 STN EN ISO 7218: 2008 je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 7218: 2007/A1: 2013
Spracovateľ: Eva Kaclíková. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Dátum účinnosti opravy normy: júl 2014
Keywords: normy