STN EN 60974-7: 2013 (05 2205), Zariadenia na oblúkové zváranie Časť 7 Horáky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60974-7: 2013