STN EN 81-82: 2013 (27 4003), Bezpečnostné pravidlá na konštrukciu a montáž výťahov. Jestvujúce výťahy Časť 82 Pravidlá na zlepšenie prístupnosti jestvujúcich výťahov pre osoby vrátane osôb s obmedzenou schopnosťou pohybu a orientácie - Lohyňa, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou EN 81-82: 2013