STN EN 81-82: 2013 (27 4003), Bezpečnostné pravidlá na konštrukciu a montáž výťahov. Jestvujúce výťahy Časť 82 Pravidlá na zlepšenie prístupnosti jestvujúcich výťahov pre osoby vrátane osôb s obmedzenou schopnosťou pohybu a orientácie - Lohyňa, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 98 Výťahy, pohybové schody a chodníky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou EN 81-82: 2013
Táto norma nahrádza STN P CEN/TS 81-82 z novembra 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Lohyňa. Technická komisia: TK 98 Výťahy, pohybové schody a chodníky
Keywords: normy