STN EN 55013: 2014 (33 4213), Rozhlasové a televízne prijímače a pridružené zariadenia. Charakteristiky rádiového rušenia. Medzné hodnoty a metódy merania. - Kotoč, Július; Poliaková, Elena (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 55013: 2013