STN EN 15721: 2014 (65 6574), Etanol ako prímes do benzínov. Stanovenie vyšších alkoholov, metanolu a iných nečistôt. Metóda plynovej chromatografie. (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou veriou európskej normy EN 15721: 2013