STN EN 15721: 2014 (65 6574), Etanol ako prímes do benzínov. Stanovenie vyšších alkoholov, metanolu a iných nečistôt. Metóda plynovej chromatografie. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou veriou európskej normy EN 15721: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 15721 z decembra 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy