STN EN 12566-3 + A2: 2014 (75 6403), Malé čistiarne odpadových vôd do 50 EO Časť 3 Balené a/alebo na mieste montované čistiarne splaškových odpadových vôd - Slezák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12566-3: 2005 + A2: 2013