STN EN 62271-109/A1: 2014 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 109 Premosťovacie spínače sériových kondenzátorov na striedavý prúd. Zmena A1 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2014)
Táto zmena A1 STN EN 62271-109: 2009 je slovenskou verziou európskej normy EN 62271-109: 2009/A1: 2013
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy