STN EN 13852-1: 2014 (27 0046), Žeriavy. Pobrežné žeriavy Časť 1 Pobrežné žeriavy na všeobecné používanie - Rusňák, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13851-1: 2013