STN EN 13852-1: 2014 (27 0046), Žeriavy. Pobrežné žeriavy Časť 1 Pobrežné žeriavy na všeobecné používanie - Rusňák, Peter; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13851-1: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 13852-1 z apríla 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy
Keywords: normy