STN EN 50110-1: 2014 (33 2100), Prevádzka elektrických inštalácií Časť 1 Všeobecné požiadavky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50110-1: 2013