STN EN 55015: 2014 (33 4215), Medze a metódy merania charakteristík rádiového rušenia zariadení elektrického osvetlenia a podobných zariadení. - Kotoč, Július; Poliaková, Elena; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 34 Elektromagnetická kompatibilita (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 55015: 2013
Táto norma nahrádza STN EN 55015 zo septembra 2007 v celom rozsahu. STN EN 55015 zo septembra 2007 sa môže súbežne s touto normou používať do 12. 6. 2016
Spracovateľ: Július Kotoč, Elena Poliaková. Technická komisia: TK 34 Elektromagnetická kompatibilita
Keywords: normy