STN EN 14841: 2014 (07 8620), Zariadenie a príslušenstvo na LPG. Postup pri stáčaní skvapalnených ropných plynov (LPG) zo železničných cisternových vozňov. - Hrivík, Peter (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14841: 2013