STN EN 14841: 2014 (07 8620), Zariadenie a príslušenstvo na LPG. Postup pri stáčaní skvapalnených ropných plynov (LPG) zo železničných cisternových vozňov. - Hrivík, Peter; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14841: 2013
Norma je zrušená od 01. 08. 2023 bez náhrady
Táto norma nahrádza STN EN 14841 z júna 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Hrivík. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy