STN EN 14915: 2014 (49 2112), Vnútorné a vonkajšie obklady stien a stropov z rastlého dreva. Vlastnosti, hodnotenie zhody a označovanie. - Katuščáková, Gabriela (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14915: 2013