STN EN 60598-2-8: 2014 (36 0600), Svietidlá Časť 2-6 Osobitné požiadavky. Ručné svietidlá (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60598-2-8: 2013