STN EN 60598-2-11: 2014 (36 0600), Svietidlá Časť 2-11 Osobitné požiadavky. Akváriové svietidlá (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60598-2-11: 2013