STN ISO/IEC 24724: 2014 (97 7127), Informačné technológie. Automatická identifikácia a spôsoby uchovávania údajov. Špecifikácia čiarového kódu GS1 DataBar. - Štaffen, Miroslav; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 37 Informačné technológie (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO/IEC 24724: 2011
Spracovateľ: Miroslav Štaffen. Technická komisia: TK 37 Informačné technológie
Keywords: normy