STN EN 834: 2014 (25 8521), Rozdeľovače vykurovacích nákladov na určovanie pomernej spotreby tepla vykurovacími telesami. Prístroje s elektrickým napájaním. - Rypák, Rudolf (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 834: 2013