STN EN 14076: 2014 (49 0024), Drevené schody. Terminológia. - Šúriková, Anna (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14076: 2013