STN EN 50171: 2003 (36 0630), Centrálne napájacie systémy. - Chovancová, Katarína; Semanová, Mária; Kříž, Michal; Živcová, Marie (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 50171: 2001 a je vydaná so súhlasom ČSNI Praha 1, Česká republika