STN EN 50171: 2003 (36 0630), Centrálne napájacie systémy. - Chovancová, Katarína; Semanová, Mária; Kříž, Michal; Živcová, Marie; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 67 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2003)
Táto norma obsahuje českú verziu EN 50171: 2001 a je vydaná so súhlasom ČSNI Praha 1, Česká republika
Spracovateľ: Katarína Chovancová, Mária Semanová, Michal Kříž, Marie Živcová. technická normalizačná komisia: TNK 67 Svetelné zdroje, svietidlá a ich príslušenstvo
Dátum účinnosti opravy normy: júl 2014
Keywords: normy