STN EN 12662: 2014 (65 6011), Kvapalné ropné výrobky. Určovanie celkových nečistôt v stredných destilátoch, motorovej nafte a metylesteroch mastných kyselín. - Pilková, Beata (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12662: 2014