STN EN 1997-1/A1: 2014 (73 0091), Eurokód 7. Navrhovanie geotechnických konštrukcií Časť 1 Všeobecné pravidlá. Zmena A1 - Frankovská, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto zmena A1 STN EN 1997-1: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 1997-1: 2004/A1: 2013