STN EN 1997-1/A1: 2014 (73 0091), Eurokód 7. Navrhovanie geotechnických konštrukcií Časť 1 Všeobecné pravidlá. Zmena A1 - Frankovská, Jana; Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 14 Geotechnika (Bratislava : Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto zmena A1 STN EN 1997-1: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 1997-1: 2004/A1: 2013
Spracovateľ: Jana Frankovská. Technická komisia: TK 14 Geotechnika
Keywords: normy