STN EN ISO/IEC 27002: 2014 (36 9784), Informačné technológie. Bezpečnostné metódy. Pravidlá dobrej praxe riadenia informačnej bezpečnosti. - Ďurčík, Miloslav (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu normy ISO/IEC 27002: 2013