STN EN 15751: 2014 (65 6191), Automobilové palivá. Palivo metylestery vyšších mastných kyselín (FAME) a jeho zmesi s motorovou naftou. Stanovenie oxidačnej stálosti zrýchlenou oxidačnou metódou. (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2014)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15751: 2014