STN EN ISO 4126-6: 2015 (13 6668), Bezpečnostné zariadenia na ochranu proti nadmernému tlaku Časť 6 Používanie, výber a inštalácia bezpečnostných zariadení s prietržnou membránou (ISO 4126-6: 2014) (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 4126-6: 2014