STN 01 8003: 2015, Zásady bezpečnosti práce v chemických laboratóriách. - Horák, Oldřich; Brajer, Přemysl; Flegrová, Hana; Krajčovičová, Jana (Úrad pre normalizáciu, metrológiu a skúšobníctvo SR, 2015)
Táto norma je prekladom ČSN 01 8003: 2002 s modifikáciami, ktorá sa prevzala so súhlasom Úřadu pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví