STN ISO 15706: 2004 (01 0153), Informácie a dokumentácia. Medzinárodné štandardné číslo audiovizuálnych záznamov (ISAN). - Mlynáriková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2004)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 15706: 2002